3 povesti de dragoste science-fiction si fantasy aparute la Editura Paladin

de Evelina Bidea acum 5 ani

Editura Paladin isi asteapta cititorii cu volume aparute in conditii grafice remarcabile, toate avand coperte cartonate, care sunt disponibile la doar 25,9 lei timp de 259 de zile. De asemenea, este important faptul ca textele aparute la Editura Paladin sunt in traduceri noi sau revizuite.

Imperiul I. O piatra pe cer, de Isaac Asimov

Isaac Asimov este poate unul dintre cei mai cunoscuti scriitori de literatura SF din lume, un autor prolific, care a publicat sute de volume de-a lungul vietii. Editura Paladin a inceput publicarea seriei Imperiul, al carei prim volum, O piatra pe cer, a aparut deja la sfarsitul anului trecut.

O piatra pe cer spune povestea interesanta a lui Joseph Schwartz, un om al timpurilor noastre, care se trezeste teleportat in viitor cand, plimbandu-se pe strada, da sa sara peste o papusa aruncata pe jos, numai ca acest pas il teleporteaza intr-un viitor in care Pamantul este guvernat de un imperiu galactic si in care toate regulile vietii cotiniene s-au modificat.

In acest viitor indepartat, Pamantul este una dintre cele mai putin importante planete ale Imperiului din pricina radioactivitatii ei. Tensiunile dintre pamanteni si celelalte populatii extraterestre sunt intr-o continua crestere, cu atat mai mult cu cat interesele unora sau altora de a distruge definitiv Pamantul sau de a-l repune in drepturi, acesta fiind considerat de unii geologi prima planeta a Imperiului, devin din ce in ce mai importante pentru rezolvarea conflictelor intergalactice.

Citeşte restul articolului aici.

Vă recomandăm şi