Au fost desemnați câștigătorii concursului de #FanArt Metro 2033!

19 decembrie 2016

La categoria proză scurtă, Miloș Dumbraci, cu povestea Prada, a câștigat pachetul cu 5 cărți Paladin la alegere. Povestea va fi publicată mâine pe blogul editurii Paladin.

 

Apă mai rece, spațiu mai larg, o urmă de reflexie a lunii. Înnebunit, lopătă din picioare și țâșni afară, spărgând cu capul pojghița de gheață. Ridică prada deasupra capului, cu-o mână, iar pe cealaltă o întinse afară, pipăind. Găsi o rădăcină și trase, zdrelindu-și palma peste scoarța zgrunțuroasă, până la sânge. Stătu întins pe spate peste noroiul înghețat, privind luna ascunsă pe jumătate de norii joși, vineții, pentru cine știe cât timp. Tuși, se răsturnă pe-o parte și se ridică într-un cot, sorbind aerul glacial cu nesaț. Îngrijorat, puse alături de el grămăjoara de zdrențe și-o desfăcu, eliberând forma neagră dinăuntru. Era încă vie.

La categoria desen, Cristina Despa a câștigat pachetul cu 5 cărți Paladin la alegere pentru posterul realizat după romanul lui Dmitri Gluhovski, Metro 2033.

 

Felicitări câștigătorilor și mulțumim tuturor participanților pentru lucrările trimise și vă așteptăm să vă înscrieți și la concursurile viitoare de FanArt, organizate de editura Paladin.

Vă recomandăm şi