Pierce Brown, autorul Trilogiei Furia Roșie, vine în România!

13 aprilie 2018
Pierce Brown, autorul Trilogiei Furia Roșie, vine în România!

În atenția iubitorilor de literatură SF&Fantasy din România: Editura Paladin, imprint al Grupului Editorial ART, anunță cu bucurie sosirea în România, în perioada 23 - 25 aprilie, a scriitorului Pierce Brown.

Carismaticul autor american care, în ultimii ani, a cucerit definitiv inimile fanilor SF&Fantasy din întreaga lume, a devenit celebru la 26 de ani cu primul volum al trilogiei Furia Roșie. Cartea, ajunsă rapid în topurile prestigioaselor publicații The New York Times și USA Today, cu drepturile de ecranizare vândute către Universal Pictures, a fost primită cu mare entuziasm și în România.

 

Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, îi provocăm pe cititorii noștri la un Concurs FAN ART „FURIA ROȘIE” cu premii de peste 100 de cărți!

 

 

Regulament Concurs FAN ART „FURIA ROȘIE”:

 

Perioada de desfășurare: 13 - 20 aprilie 2018. 

 

Înscriere concurs: trimite fanfic, ilustrație, comics, video, audio sau meme originale, inspirate din trilogia Furia roșie de Pierce Brown, și poți câștiga un pachet cu 10 cărți la alegere oferite de editurile Paladin, Young Art și Grafic. Lucrările vor fi trimise pe adresa editura.youngart@gmail.com, până pe data de 20.04.2018, iar câștigători vor fi anunțați pe data de 21.04.2018.

IMPORTANT: Nu să menționezi numele, vârsta, numărul de telefon și adresa de corespondență în e-mailul în care ne vei trimite lucrarea.

 

PREMII: 11 premii în cărți

  • 10 câștigători, dintre cei înscriși la concurs la adresa de e-mail editura.youngart@gmail.com, vor primi câte un pachet de 10 cărți la alegere.
  • 1 câștigător va fi ales prin tragere la sorți, dintre cei care vor publica lucrarea originală pe rețelele Facebook sau Instagram, folosind hashtag-urile #RedRisingRO #RedRisingArt #FuriaRosiePB. Acest premiu special va include cinci cărți selectate de câștigător din portofoliile editurilor Paladin, Young Art și Grafic.

 

Regulamentul complet al concursului este disponibil aici.

 

Mult succes!

Vă recomandăm şi