Fahrenheit 451 la Bastilia - prima ediție a întâlnirilor Paladin

09 septembrie 2014
slide-2-dezbateri-paladin-96113
Începând cu luna septembrie, Editura Paladin, cărţi F&SF și Libraria Bastilia te așteaptă la întâlnirile paladine din cafeneaua librăriei Bastilia din București. Ne întâlnim o dată pe lună pentru a evada în lumi fantastice și pline de suspans alături de invitați speciali.
Fie că vrei să asculți, fie că ții neapărat să participi la discuție, un scaun e al tău pe 18 septembrie 2014, de la ora 19, când dezbatem romanul cult Fahrenheit 451 de Ray Bradbury, alături de invitatul nostru special, scriitorul Michael Haulică.
O poveste tulburătoare şi poetică, Fahrenheit 451 este o parabolă a unei societăţi în care valorile pe care le cunoaştem au fost răsturnate, în care statul interzice cititul şi legiferează arderea cărţilor. La fel de proaspăt şi parcă mai relevant acum, la peste o jumătate de secol de la apariţie, acest roman-cult reuşeşte performanţa de a fi deopotrivă o capodoperă a literaturii universale, un clasic al genului şi un best-seller. Vezi cartea aici.
Intrarea este liberă, iar înscrierea se face prin trimiterea unui mesaj cu numele tău la adresa paladin@editura-art.ro. Noi vom răspunde cu un email ce conține voucherul tău personal pentru volumul dezbătut cu o reducere de 40% la achiziția din site-ul editurii!
Te așteptăm!
Vă recomandăm şi