Top 3 Gaudeamus

25 noiembrie 2014
O nouă ediție a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus a luat sfârșit duminică seara, o ediție care a bătut din nou recorduri, atât în ceea ce privește vânzarea de carte, cât și numărul de vizitatori. În acest an editura Paladin, imprint al Grupului Editorial Art, a fost prezentă cu un stand propriu unde iubitorii de SF, Fantasy și Crime și-au putut completa colecțiile la prețuri promoționale. Astfel, cele mai vândute cărți din portofoliul Paladin la această ediție au fost:
[gallery link="none" ids="352,285,280"]
  1. Zei americani de Neil Gaiman, în traducerea lui Liviu Radu - text revizuit de autor, cu o introducere la ediția aniversară (premiile Hugo, Nebula, Locus, Bram Stoker, World Fantasy, British Fantasy, International Horror Guild etc.).
  2. A doua Fundație de Isaac Asimov, în traducerea lui Mihai-Dan Pavelescu - partea a treia a faimoasei serii Fundația (Premiul Hugo pentru cea mai bună serie SF din toate timpurile; Grand Master SFWA).
  3. Oceanul de la capătul aleii de Neil Gaiman, în traducerea Iuliei Dromereschi - Cartea anului 2013 la British National Book Awards.
Alte titluri spre care s-au îndreptat numeroși cititori au fost Solaris de Stanislaw Lem, clasicul roman SF despre întâlnirea cu o bizară inteligență extraterestră, Ploaia electrică de James Lee Burke, primul volum al seriei Dave Robicheaux, și romanul-cult Fahrenheit 451 de Ray Bradbury.
[gallery link="none" ids="194,353,251"]
Vă recomandăm şi