• Contele Zero

Contele Zero

William Gibson

Preţ: 29 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Votează cartea:
lumea reală devine teren de luptă pentru două companii multinaţionale care încearcă să obţină controlul deplin asupra unei tehnologii revoluţionare

Contele Zero, cel de-al doilea volum al seriei, ne introduce într-o nouă dimensiune, aproape mistică, a reţelei virtuale, „impregnate” acum de o inteligenţă artificială omniprezentă şi omniscientă, care se adresează oamenilor prin intermediul spiritelor voodoo.

La rândul său, lumea reală devine teren de luptă pentru două companii multinaţionale care încearcă să obţină controlul deplin asupra unei tehnologii revoluţionare – un program informatic diseminat în implanturi cerebrale şi în colaje artistice misterioase.

Vor putea fi oare conciliate la final aceste două universuri de imaginea arhetipală a fecioarei salvatoare, umane şi în acelaşi timp supraumane, deopotrivă un produs al naturii biologice şi al ingineriei cibernetice?

Seria Sprawl (#2): Contele Zero de William Gibson
de Razvan Zamfirescu

Contele Zero e povestea unei spargeri. Îl avem pe Turner, un bad-ass din ăla pe care doar Chuck Norris l-ar putea juca în filme dacă ar arăta și vorbi ca Arnold, pe Contele Zero care este un fel de Case din Neuromantul, și pe Marly, o gagicuță care s...

citește mai mult

Vă recomandăm şi