Neuromantul | paperback
  • Neuromantul | paperback

Neuromantul | paperback

William Gibson

Preţ: 33 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Votează cartea:
Premiile HUGO, NEBULA şi PHILIP K. DICK

Ciberspațiul! O halucinație consensuală împărtășită zilnic de miliarde de operatori legitimi, reprezentare grafică a datelor extrase din băncile tuturor computerelor. O complexitate inimaginabilă. Șiruri de lumină aliniate în non-spațiul minții, roiuri și constelații de date.


Deconectat definitiv de la extazul amețitor al "matricei", Case duce o existență de infractor mărunt și se simte treptat atras de gândul sinuciderii. Totul se schimbă odată cu apariția unui necunoscut misterios, care îi oferă posibilitatea reconectării la matrice... în schimbul participării la o singură misiune.


Ridică mâinile, cu palmele în sus și degetele albe ușor rășchirate și, cu un clic abia auzit, din tecile de sub unghiile grena lunecară zeci de lame de bisturiu, lungi de patru centimetri și cu tăișuri duble.


"În ceea ce privește împactul concret al scrierilor sale, William Gibson este probabil cel mai important romancier din ultimele două decenii. Prima lui trilogie a pus bazele conceptuale pentru creșterea explozivă a mediilor virtuale în jocurile video și în spațiul Web. Fără el, lumea ar fi fost diferită." The Guardian


Vă recomandăm şi